Bygg 1 Produkter AS - logo

Dobbelt prisvinnar!

På XL-BYGG og Byggtorget /Byggeriet sin årlege kongress fekk Bygg1 pris som beste leverandør i 2023! Det er femte året på rad Bygg1 er stemt til topps i XL-BYGG! OG tredje år på rad i Byggtorget/Byggeriet!

Mestergruppens innkjøpsdirektør, Einar Mørland hadde følgande kommentar om Bygg1: « XL-BYGG setter veldig pris på å kunne jobbe med en så dyktig leverandør som BYGG1. Medlemmene i XL-BYGG har følgende å si: BYGG1 består av en gjeng med trivelig og kompetente ansatte som alltid tar telefonen, leverer varer til rett tid og løser reklamasjoner raskt og effektivt.»

Innkjøpssjef Tone Throndsen i Mestergruppen hadde følgande tilbakemedingar frå medlemmane til Byggtorget/Byggeriet: «Hyggelige ansatte, høy leveringspresisjon, effektiv reklamasjonshandtering og rask responstid på telefon/mail»

Tusen takk for gode tilbakemeldingar og til alle som har stemt på oss!
Det er tøffe tider i byggemarknaden, men ved å ha kunden i fokus skal Bygg1 fortsette å ta marknadsandelar. Godt samspel og dialog med kundane våre er nøkkelen, og vi skal jobbe hardt for stadig å bli betre.

 

Sjå artiklar frå kongressen:
NTB XL-BYGG
NTB Byggtorget
Bygg.no
Byggmesteren